به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، سعید جعفری در آئین افتتاح دومین دوره آموزش تصویرگران اقتصادی و اجتماعی اظهارکرد: آنچه که امروز در سطح منطقه و جهان میبینیم و در سه هفته اخیر شاهد آن بودیم، پدیداری قدرت دفاعی و ایمنی کشور بوده است که مایه فخر و مباهات همه در نظام جمهوری اسلامیاست.
وی افزود: این امنیت و اقتدار نظامیو سیاسی نتیجه جانفشانی و ایثارگریهای شهدا است و ما این را مدیون آنها میدانیم.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: آمریکا که به قلدری، یکهتازی و سلطهجویی و همینطور استکبار معروف است، در دوران جمهوری اسلامیبه نوعی سردرگم، حیران و متحیر از این اقتدار مانده است.
وی خاطرنشان کرد: امروز کشور ما با چالشهایی مواجه است و ۵ میلیون جوان تحصیلکرده وارد بازار کار میشوند و هنوز فقر و محرومیت در کشور وجود دارد.
جعفری خاطرنشان کرد: ما هنوز با فاصله طبقاتی و توزیع ناعادلانه منابع مواجه هستیم و هنوز مدیران ما دنبال منابع و تأمین اعتبار برای پروژههای خود هستند.
وی گفت: واقعیت این است که ما با مشکلات اقتصادی متعددی مواجهیم و همه ما این مشکلات را لمس کردهایم.
مدیرعامل بنیاد برکت بیان داشت: در حال حاضر خانوادهای که بیکار نداشته باشد و یا اینکه پدر یا همسر فردی از کار بیکار شده باشد نداریم.
جعفری ادامه داد: در چهل سال اخیر علیرغم توسعه و پیشرفتهایی که در کشور اتفاق افتاد، هنوز مشکلاتی در حوزههای بهداشت، درمان، آموزش و... داریم و علیرغم اینکه باید قدردان اقدامات صورت گرفته باشیم، ولی باید برای حل مشکلات نیز برنامه و راهکارهای مناسبی ایجاد کنیم.
وی بیان داشت: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد برکت درحوزه توسعه و اشتغال روستایی و همینطور ارتقا سطح معیشت و رفاه روستائیان اقداماتی انجام داده است.
جعفری بیان داشت: تا وقتی نگاه از بالا به پایین به مقوله توسعه روستا داشته باشیم، بعید میدانم به نقطه مطلوبی برسیم.
وی گفت: برنامهریزان، سیاستگذاران و راهبران و همینطور مجموعه نهادها و ارگانها که در توسعه روستایی نقشی دارند، به صورت هماهنگ در توسعه روستاها اقداماتی انجام دادند و ماحصل این رویکرد، حذف فقر و محرومیت است.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: در کنار رویکرد دفاعی و امنیتی میتوانیم با رویکرد اصولی در حوزه فقرزدایی اقدام کنیم و شرایطی را بسازیم که جمهوری اسلامیما شایسته آن است.
وی گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مجموعه بنیاد برکت در حوزه اشتغالزایی در سالیان گذشته اقدامات خاصی را انجام داده است و بعضاً رکوردزنی کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: در سال گذشته ۲۰۰ تسهیلگر را در ۱۵ استان را آموزش دادیم و ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی تا ۲۸ هزار اشتغال ایجاد شد و امسال هم با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته، ۳۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۲۵ استان، ۱۵۵ شهرستان و ۶ هزار روستا اجرایی خواهیم کرد و در همین راستا ۲۱۰ نفر تسهیلگر تا دو هفته آینده آموزش داده خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: این تسهیلگران براساس آزمونهای گرفته شده در اردیبهشت سال گذشته قبول شدند و طی دو هفته آینده آموزشهای لازم را خواهند دید و مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در ۲۵ استان خواهند شد.(فارس)
نظر شما